Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

19 April 2012

kosong dari bunga

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Iffah, Kak Adish Shida, Pakcik Imam diorang perasan saya dah tukar layout belog nie.. korang ada yang perasan tak? baik angguk kalau tak saya bebai!! hahahaha..

selain warna pink, saya suka kan warna yang gelap terbaru kelabu. ada orang kata mereka yang lahir antara bulan Julai-Disember nie lebih gemarkan warna-warna yang gelap.. jangan tanya saya betul ke tak, sbb bukan saya yang buat kajian. 

dan lagi satu saya kurang gemar pada bunga kecuali Sakura. Sakura dan Lavender jer yang jadi perhatian saya kalau ke kedai bunga. pernah pakcik guard ofis nie tegur saya "bunga dah gugur dari ranting ke?" sbb baju kurung saya kebanyakkannya plain dan bercorak abstrak. bukan lah langsung tak ada baju kurung yang bercorak bunga.

masa mama mintak pendapat saya nak belikan kain pasang untuk bakal tunang benyah, saya pilih ikut citarasa saya lah, memang saya suka kain yang tue, berbunga warna pink belacan. cantik dan sweet jer tengok. tapi kakak, abang ipar dengan benyah kata tak cantik. mama ajak pergi beli yang lain saya kata kat mama "yela ya nie tak sama dengan orang lain, taste ya lain jangan la tanya kat ya" bebai la tue ape lagi..hihihi.. lastnye kain pink belacan tue dapat kat saya lepas mama beli kain yang baru pilihan saya jugak. warna biru yang lembut dan sweet jer bila tengok. *puji diri sendiri letewww*

saya tukar layout baru untuk belog setelah lama pakai yang lama. saya suka suasana belog yang baru nie. kosong tanpa bunga, kaler kesayangan saya. macam sweet jer rasa nak peluk dia time tidur..hihi.. thanks kak Adish Shida yang aktif dok komplen itu ini, sumbangkan pendapat dalam masa saya dok tukar segala bagai layout belog nie. tapi tapi tapi saya tak reti nak kecikkan size header tue.. waaaaaaa

oh ye.. saya lupa kenalkan jiran baru saya. kalau ada yang perasaan saya dah ada jiran. terima kasih Achie sudi berjiran dengan saya. saya nie kejam dan kadang kala out spoken sikit. kadang-kadang jiran saya nie terkena dengan saya.. huhuhu.. maaflah erk... saya jenis berterus terang tak reti nak cakap selindung-selindung nie... 

dan tak faham klu orang dok bagi hint. Tunang saya mesti selalu bebai kalau saya tak paham dia punya hint.. huhuhuhu...kesimpulannya kalau ada sesiapa yang terasa hati dengan saya jangan dok bagi hint sbb bukan saya paham pun.. hihi....

12 comments:

shahjiehan said...

bila majlis tunangnye?? hehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dh lama prasan n yang ni simple but nice...

p/s: sapa incik tunang tu?? **buat2 tanya ;)

kay_are said...

ko tukar layout baru pun aku tak dapat notice.. aku bukan visual nye orang T__T aku pun tak suka corak bunga lak.. macam serabut je.. plain is better kot.. =)

Sunah Sakura said...

perasan je kiera da tukar..tapi senyum tak perlu kata apa2 je.. :)

Iffah Afeefah said...

Haha pink is better. I like

btw sape tunang nye eh? Mesti die tak sweet lgsung
#harap pakcik tu bace dan sentap wakaka

fRaMe+LenSeS said...

gtau kat ipah tu. tak perlu la nak suwit ng suma. kang ada plak macik y wat entry nmulot manis 2x. ahahahahahhahahaha

Iffah Afeefah said...

Tqk payh gtau. Mmg terang ngn jelas nampak komen ats ni

sengaja la kan.

Sngja buat makcik garang bersuara kali kedua

#tunggu pakcik tak sweet tu buat entryla gitu

lieynanilaz said...

biar kita berterus terang daripada menikam dari belakang....huhu.

happy eim said...

sy xsuka sgt kaler pink..tp blog kaler pink..
^^

Woofer Storm said...

tunang anda spa?tak kenal sy..teringin juga nak kenal..

#terima kasih juga wahai sahabat~

aDisH.sHidA said...

Alamak nama akak termention di sini..nampak sangat suka komplen erk..


huhuhu....

blog akak bunga2 la...tp hati2 x berbunga pun...akak suka skit2 je wana pink, kelabu....tp brg2 kalau leh suka merah...

Teenager Housemaid said...

ha, saya perasan blog ni dah bertukar gelap..hehehehehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...