Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 March 2015

Anak Cina Mana You Bawak?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


"eh anak sape u bawak ni?"

"anak i lah!"

"ye meh? macam anak cina lorrr"

kahkahkah selalu je seorang abi uwais tu bara bila berjalan berdua dengan Fateh Uwais. orang selalu ingat dia 'culik' anak chinese mana-mana mihmihmih :p

tapi yang sebenarnya chinese look dari dulu tu abi uwais sendiri, kalau dulu dia kata pernah ada uncle cina sembang kantonis dengan dia. cuma sekarang je dah legam sejak selalu 'main' panas kat site hewhewhew


Alhamdulilah Allah kurniakan kulit yang bersih untuk Fateh Uwais. tak susah nak jaga kulit dia. sabun ape pun balun aje cuma bedak je ada jenis yang dia tatahan. opah memang panggil dia baby korea. baru lahir kulit putih gebus. tatau la nanti dah lagi besar kot reti main panas jadi legam macam abi jugak kan. ehhh :p

tapi perkataan "chinese look!!!" memang selalu lah kitorang dengar bila bawak dia berjalan. tatau lah baka chinese look dia datang dari mana. cuma masa mengandungkan dia memang benci sangat dengan pelakon korea tu, memang benci sangatlah!!! tapi orang takde kata korean look pulakkk hikhikhik jangan orang ingat kitorang culik anak cina mana pulak sudahhhhhh 


*************



WAKIL SAH PruBSN : NADZRI
CONTACT NUMBER : 0124376410

10 comments:

idzwa kamaruddin said...

hehehee..kannn...putih melepak ni!

cik Anggur said...

sebab mata plus kulit tu yg nmpk chinese sgtttt

Nieyl said...

Putihnyer...:)
Singgah petang...

Z@i Z@mR33 said...

Uwais mmg putih gebus...gewammmm..putih kalah mama zai ni ha...Aqil pon kalah :p

QasehnyaRania said...

hihi.a’aaa.kira benci korea.. tapi dpt chinese look pulak ye..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kiera,
uwais memang muka abi dia kan3 he3

imm hassan said...

thanx singgah blog kita..datang kunjung balik lah ☺

mata tuu mmg chinese look betul lah..

aryan azra said...

putih gebu...comey sangat dia tu,memang nampak chinese look lah

hainom OKje said...

Kalau dah mak paknya putih, putihlah jadinya Fateh tu Kiera.... Si Fateh ni mata dia sepet, kulit putih tu yg jadi Chinese Look tu

aizamia3 said...

moral of d story: benci lagi pelakon korea tu.. ekekeke..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...