Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

10 March 2015

TriGold EyeCare Tu Ape?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


susah hati sangat sekarang ni. power rabun semakin naik dan naik. last tukar lense masa mengadungkan Fateh Uwais dulu, dan bila mata dah tersangat sakit, setiap kali bila drive pagi matahari menyucuk mata terus mengadu dekat suami nak tukar spec lah, dan bila tukar spec aritu optometric kata rabun belah kanan dah naik jadi 250 belah kiri maintain macam sebelum ni 200. aduhhhh patut la bila pakai spec lama rasa sangat tak selesa. 

kalau dekat rumah memang biasanya free spec sebab rasa macam arghhhh aku takmo la pakai spec lagi, rimas pulak haaa dah dekat ofis pakai spec dekat rumah lagi. nak pakai lense seriau pulak nak cucuk-cucuk mata tu huuu. 



Jumpa produk baru dari Legacy Secret. Trigold Eye care. okey tak salah mencuba kan, kita try dulu mana nak tau berkesan ye tak. 


PRODUCT INFO TRIGOLD EYECARE (minuman kesihatan untuk masalah rabun mata, silau mata, penglihatan kabur dan sebagainya)




Kegunaan/Khasiat :
Membantu mencerahkan penglihatan mata.
Mempunyai kandungan antioksida yang tinggi.
Melindungi mata dari sinaran yang tidak elok.
Mengurangkan masalah rabun mata dan silau
Mencantikkan mata dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.




Cara guna : 1 sudu besar, 2 kali sehari selepas makan.




tapi sebab rabun saya agak kuat, saya makan dua sudu besar sekali makan. dua kali sehari. alhamdulilah bila free spec dekat rumah takde la rasa macam tak selesa, kalau tidak tu dekat rumah adakala kena jugak pakai spec bila mata mula rasa pedih dan berair. huuuu. bila mata kena cucuk matahari pun alhamdulilah takde terus berair lagi. dan lagi satu takde rasa macam mata kering. those yang pernah mengalami akan tau macam mana rasa mata kering tu. rasa macam dalam mata ada pasir. bila gonyoh2 keluar taik mata hewhewhew.



inilah matahari cucuk mata yang saya pulun cerita dari tadi tu

disebabkan rabun saya yang agak kuat, mungkin lambat sikit dia nak recover, kena consume botol selanjutnya, insyaAllah akan ada kesannya nanti. Allah jua lah yang menyembuhkan setiap sakit dan ujian yang diturunkanNya. jangan lupa selawat dan doa dulu sebelum minum ye. harga pun tak mahal sangat RM45 setiap botol dan boleh dibeli dari sini





Formulasi
1. Lutein 1.00
2. Ekstrak Bilberry 1.00
3. Ekstrak Sunflower seed 1.00
4. Ekstrak Carrot 1.00
5. Ekstrak Tomato 1.00
6. Ekstrak Broccoli 1.00
7. Ekstrak Elderberry 1.00
8. Ekstrak Apple 1.00
9. Lain-lain 92.00








Isi Kandungan:


Lutein berfungsi untuk melindungi fungsi penglihatan, mencegah katarak mata dan memperkuatkan retina.


Ekstrak Bilberry digunakan mengatasi gangguan pembuluh darah dan penyakit mata karena mengandung zat aktif yang disebut antosianosida atau lebih dikenal dengan antioksidan.


Ekstrak Sunflower Seed merupakan sumber yang sangat baik dari vitamin E dan bertindak sebagai antioksidan.


Ekstrak Lobak merah berfungsi untuk mencerahkan penglihatan mata disamping membantu menguatkan imuniti, memperbaiki pencernaan, menormalkan metabolisme.


Ekstrak Tomato bertindak untuk mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.


Ekstrak Brokoli mempunyai beberapa zat gizi seperti vitamin A, B, C, K, dan mineral seperti kalsium juga zat besi bertindak menjaga kesihatan mata.


Ekstrak Elderberry berfungsi merawat mata yang kabur.


Ekstrak Apple berfungsi memberikan kesihatan pada mata dan penglihatan.






FAQ
===


Menyusu bayi boleh minum .?
==================
- Boleh tiada masalah, kandungan Trigold ini selamat untuk bayi dan juga ibu. herba dan buah- buahan sahaja


Mengandung boleh minum .?
==================
- Boleh tiada masalah, kandungan Trigold ini selamat untuk bayi dan juga ibu. herba dan buah- buahan sahaja




Sebotol boleh tahan berapa lama. ?
=======================
-Sebotol boleh tahan 10-12 hari bergantung pada penggunaan. Jika masalah teruk, saranan ambil 4sudu sehari,2x pagi sebelum makan dan 2x malam sebelum tidur.




Kalau Power tinggi boleh sembuh ke ?
=======================
- Jika power tinggi sangat kena consume lama sikit disamping jalani latihan fokus mata setiap hari Untuk yg power kecil, InsyaAllah mmg nampak kesan.




Trigold Eyecare khusus untuk :
Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata Mencantik dan Melembabkan mata yang lesu Sesuai untuk Masalah mata berair Melegakan masalah gatal mata ( resdung ) Hilangkan masalah mata kering sembuhkan masalah mata merah Pulihkan masalah Rabun malam








HARGA :
Sebotol RM45/49ss (Normal EXclude postage)
3 botol RM135/140ss (Normal EXclude postage)
PROMOSI : 3 BOTOL RM120/130SS




PAGES : Ubati Masalah Rabun Mata - TriGold Eyecare
https://www.facebook.com/LegacySecretTrading?ref=br_tf

Video
Testimonial:
https://www.youtube.com/watch?v=gMHIvggrErQ

Testimonial:
https://www.youtube.com/watch?v=LUHKYsR6UxM

ikon trigold :
https://www.youtube.com/watch?v=3WrS95I65Dg

instagram: @ubat mata
hashtag: #trigoldeyecare



11 comments:

idzwa kamaruddin said...

haaaa nak kene beli ni!!

sebab power rabun eady dah 500 ok dedua belah..pakai spek pun kaca tebal..

ummi aqilah (LM) said...

Moga mata adik makin okey. Klu x jenuh la nk kena pki spek tebal2 di tahun2 mendatang nnt kan?

Ardilla Noorezan said...

Good sharing :)

cik Anggur said...

moga Allah prmudahkn usaha kira nk kembalikn mata tu brsinarrrrr ~

Daddy Ziyyad said...

Awak ada astigmatism ni...apa kata optometrist?

Makan carrot sebatang sehari...cuba la..hahaha

QasehnyaRania said...

macam menarik la.
nk cuba juga
ciksu ada rabun lama dah x pakai spek
tak suka sebenarnya.
tapi bila rabun paksa juga pakai itupon time memandu malam je.. silau ;)

thanks kira berkongsi

aryan azra said...

bagus juga ni..akak pun malasss sangat nk pakai spec,skrg pun cuba buat urutan utk mata yg akak belajar masa kursus..

aishah nin said...

Sekali sekala boleh buat masker mata tu. Letak timun atas mata. Relax sikit mata kan..hihi

Mad Parihh said...

bagus ni

hainom OKje said...

Ohhh gitu.....mmg le risau jugak kalau power rabun semakin naik kan Kiera. Eloklah tu cari supplement kotnya boleh kurangkan rabun...

Zie Azi said...

Good sharing, mcm result after a few month. Tgh survey supplement tuk mata. Rabun mata semkin membimbangkn, feedback me ye..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...