Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

07 August 2011

Duduk Diam-Diam Pun Salah

Assalamualaikum semua...

baru semangat kerja yang baru datang mencanak-canak macam line tenet berwarna biru dah ada cerita tak sedap didengar...

aduyaiiii masalah betol...

sepanjang-panjang kira kerja kat sini, kira memang tak berkenan langsung nak ambik tau hal tepi kain orang sekeliling...

tak mengikuti perkembangan semasa dan tak join pown ahli mesyuarat dapur tapi disabitkan bersalah!!!

duduk diam-diam buat kerja pown dikira bersalah ke? dari kira join ahli mesyuarat dapur tue baik la duduk menghadap lappy nie,, dosa dapat dihindar dan tak larat nak menanggung dosa lagi dah...

tak faham dengan mentaliti sesetengah manusia nie...



**syakira yaakub dicop sombong dan tak peduli hal orang lain disini okeh!! tak kuasa nak melayan benda yang entah ape-ape nie.. buang masa buang tenaga buang pahala... kenal dulu siapa saya nie baru awak layak mentafsir macam mana sikap saya dan siapa saya...

nasib la nie bulan ramadhan yang mulia yang mengajar setiap hamba-Nya bersabar....

**maaf t'emosi pulak.. 

3 comments:

H.J said...

wow..tak patut judge orang macam tu..hehe

fRaMe+LenSeS said...

sabo je la.. ;) nak wat camna. ;)

kiera'sakura said...

H.J :-

manusia kan...

Nadh :-

insyaAllah sabar,, thanks =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...