Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

21 August 2011

Sebalik Tabir Kembara Ramadhan

Assalamualaikum semua....

entry yang lepas, kira ade bagitau pasal kembara ramadhan yang diadakan pada 20hb ogos,,,

rini baru sempat nak hupdate story mory pasal tue...
hupdate dibelakang tabir kembara ramadhan dulu baru story pasal event tue...
malas cakap banyak, lets picture talk!!!


sesi perbincangan dengan Belia Perlis Padang Melangit mengenai tentatif event yang bakal dianjurkan....



selesai perbincangan rombongan meminang TTM presiden kami gerak ke kuala perlis, berbuka bersama ahli KBU yang laen... yang dari penang pown sanggup turun kola perlis... terbaekkkkkkk!!


selesai majlis berbuka puasa.. Alhamdulilah, terima kasih pada semua yang terlibat memeriahkan majlis...

...........................................................................................................

kata sepakat dah diambik bersama belia perlis... 
ahli-ahli KBU masing2 memainkan peranan sendiri dalam menjayakan program yang julung-julung kali diadakan nie .. awat ayat skema semacam xtau... T.T

ada yang tag banner dekat kawan2 FB, ade yang hantar surat sponsor dekat boss ofis, yang buat entry promot, macam2 lah.. terima kasih semua.. semoga usaha yang kita buat nie dapat meringankn beban mereka yg kurang bernasib baik sekaligus membantu menceriakan aidilfitri mereka semua...


plan awal nak packing barang kat kedai kak shida, tapi ada barang yg xde jual kat pendang.. maka keputusan diubah, beli dan packing barang di alor setar... T.T kalau tau xyah cheq angkut 50 kotak soya masuk keta.. tapi nak buat macam mane kan, plan awal x menjadi... 


antara barang-barang yang bakal disumbangkan.. Alhamdulilah kutipan sumbangan mencecah RM13** .. rezeki warga emas, anak-anak yatim dan masjid kampung padang melangit murah sangat kali nie... terima kasih bagi semua yang memberi sumbangan.. semoga anda-anda semua dimurahkan rezeki, seperti kata salah seorang penerima sumbangan semalam..



antara yang dah siap di packing




tengah pulun packing barang sumbangan.. Adam mesej ajak berbuka sekali... kata sepakat diambik, berbuka pose didepan menara Alor Setar..

konsep: hampar tikar, masak sardin, goreng telur, masak nasi, air ribena, ayam berjalan tapi dimasak bergolek, dan ada la sikit-sikit yang diorang beli kat bazar... 

makan dengan penuh berselera kat tengah padang.. kenangan yang sangat manis untuk dikenang... =)



nie lah dia apa yg kami beli untuk warga emas dan anak yatim kat sana.. untuk masjid lupa pulak nak tangkap gambar ritu.. huhuhuhu T.T


diharap usaha yang kita semua lakukan mendapat redha dan berkat Allah hendaknya.. terima kasih pada semua yang terlibat....


11 comments:

nora amila ghazali said...

wah3 dah update disebalik takbir laaaaahhhhh.... :)

Adi Suda said...

nak jugak..hurmmm

aDisH.sHidA said...

alamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak...mcmbest je....

aDisH.sHidA said...

syukur alhmdlah semua nya dah selesai...

H.J said...

dapat tambah pengalaman la kiera..ehe

H Y D E said...

full credit to sapa-sapa yang terlibat. kat kiera terutamanya yang berusaha teruk teruk. u rock la sista!

JIJI YU said...

aktif nye weyhh

mikro_kokus said...

Terima kasih sebab menjayakan program kali nie.... tanpa kiera dan yg lain2 memang tak berjaya program nie.... :) Mikro mohon izin untuk copy pic barang-barang sumbangan tu nanti ok.....

♥CIK SHA♥ said...

alhamdulillah..semuanya berjalan lancar..semoga apa yg ahli KBU sumbangkan dapat meringankan beban mereka yg memerlukan..

walaupun tak dapat join..tapi tumpang rasa gembira..diharapkan sumbangan yg diberikan walau sedikit tu mendapat rahmat dari Allah..^_^

tomatokering :) said...

seronokkkkkkkkkk tak dapat join :(

ain revival said...

wahh..mnarik owh ade event camtu...mesti sgt2 best kan :)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...