Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

20 March 2012

Bila dah tiba

Assalamualaikum dan salam sejahtera
 
sampai satu tahap kebosanan, 
terasa nak delete belog, 
deactive pesbuk,
jahanamkan skype,
tutup emel,
mujurlah saya tidak rajin bertwitter
 
tapi saya bukan sebodoh itu, menipu diri sendiri namanya.
cukuplah menjarakkan diri sebentar dari dunia maya ini,
membisukan jari dari menaip,
bila rindu mula menjelma barulah diketuk segala pintu maya ini.

9 comments:

haniesaad said...

why?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

waalaikummussalam kiera.mmg smpi satu masa kita akan rasa begitu.ambik masa utk diri sendiri.bila rindu br selak okey dik

Woofer Storm said...

tlg jangan..hadapi kesusahan dengan senyuman..

~biar semua orang dah pergi meninggalkan anda,sy kekal disisi menemani anda..insyallah..

kay_are said...

same r.. aku pun ari2 tertekan... keyboard, tau2 je dah siap satu entri.. =P <-- gelak r pas bace.. pastu chill ok!

Woofer Storm said...

tlong jgn ye..sy ada tau..slmt mlm..

kuatkan smngt diri nak update entry lagi tau^^

kay_are said...

soalan tu.. memang betul.. baru perasan.. nape dalam blog aku, open new tab pun pic tu same je? tak jadi actual size pun? tolong!!! @.@

Woofer Storm said...

awk, p update cepat^^

kiera'sakura said...

Hanie :: entahlah, kira pn xde jawapan...

kak Miza :: thanks kak :)

Achie :: thanks slalu gesa.. update dah tue..hihihihi

Kay :: hihihihi,, thanks!!

Iffah Afeefah said...

hahaha iffah tau da y mne satu budak ym tu

yeyeh

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...