Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

05 March 2012

Mama dah lupakan saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera

semalam dok merungut-rungut depan enpon.. selalu bila mesej mama kata dah balik dari keja mama laju-laju je balas siap ada love u muah muah lagi tapi semalam sunyi sepi.. aikkkk

lepas maghrib tengok mama tak reply pun lg, call pun x.. laju-laju la kira call mama..lambatnya mama angkat siap dah nak abis opic tue nanyi2..

kira :: mama pegi mana? ya mesej x balas, mentang-mentang la ada baby kecik kat rumah mama lupa kat ya dah ke? ya nie dah la kekurangan kasih sayang dok kat sini.  sampai hati mama (intonasi suara yg sungguh dramatik)

mama :: ishhh mana pulak mama lupa, mama baru beli enpon. nak naip mesej nak nganto kat kamu x reti lagi, dah tue mama nak call xtau mcm mana nak call.

-mesej yang telah dipendek2kan-

owhhh mama beli enpon baru ingatkan dah lupa kat anak dia yang jauh diperantauan nie, baru nak tacing... hihihihihi :p

*mama dah pandai anto msej malam tadi, :D

**motif entry : rindu mama T_T

7 comments:

lieynanilaz said...

jangan cepat buruk sangka dengan ibu...sian kat ibu

ettiba rindu kat mak juga.

aDisH.sHidA said...

akak pun smlm majok dengan mak n adik hahahahaa....kihkihkih....


waaaaaaaaah mama dah pakai hp baru...pakai smartphone ke

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh mama pki BB ke?bestnyer mama dpt hp baru

shahjiehan said...

wah..touch skreen ke?

kay_are said...

maju nye mama tu. anak mama tu tak jeles ke mama nye dah tukar nset baru

kiera'sakura said...

lieynanilaz :: hihihi xde tue saje nk ngusik mama :D

kak shida :: xtau la kak,, x tgk lg lpe lak tnye mama model ape tue..

kak miza :: tak bukan.. nokia.. mmg die ske sgt sbb hp lama mama prob..

SJ :: touch la jgak..hihihi

Kay :: tak,, sbb anak mama nie pn dh tkar hp.. hahahaha :p

Sunah Sakura said...

hahaha~ comey!!!

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...