Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

28 March 2012

Untuknya...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

saya kesian pada dia, waktu tidur tak menentu, waktu rehat entah kemana, waktu untuk dia dan keluarga pun susah mencari, waktu untuk saya? errrr xpa nanti dah halal saya boleh claim, hihihi

hurm, maaf tak banyak yang saya mampu bantu, batas tetap menjarakkan kita. saya cuma mampu berdoa dari jauh agar dia diberi kekuatan berada di halamannya yang baru. kuat dan terus kuat fizikal dan mental, terus sihat memikul amanah didunia disamping terus berlari mengejar ganjaran di akhirat. saya tahu dia mampu, dan saya yakin!! dan semoga dengan keikhlasan menjalankan amanah ini denyut nadi awak makin diberkhatiNya. 

errr dah macam wish besday lah pulak, saya tak tahu nak ucapkan pada awak, saya hanya tahu berkata disini, disisi sahabat baik saya.

*bukan bukan, besday dia lambat lagi.....

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir buat dia. moga dia tabah lalui kerja yg nmpk dia letih sgt tu, siannyer.

Rozuan Ismail said...

apakah birthday dia hari ni?

kay_are said...

so cite nye kat sini.. ko menaip ape yang ko bagitau kat kawan ko pasal die? ok, aku blur X_X

bukan entri wish besday gak kan?

yad'z said...

sama-sama doakan yang terbaik untuk beliau.. moga segala urusan dipermudahkan.. =)

budak penjara said...

time kasih awak..sy dh maafkan awak

:: Mrs.SyahNia :: said...

moga yg terbaik utk beliau..

kiera'sakura said...

Kak Miza : Amin tp rini bkn besday die..hihi

Wan : bukan bukan

Kay : tak la... mcm aku doa kt die la tue...

Yad'z : Amin, trima kasih

Budak Penjara : hahaha :p

Syahnia : Amin, trima kasih :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tu yg heran tu..ahahaha.

juicy X said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...