Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

09 October 2012

Impian Mampu : Abang Stalker

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

rini sangat sibuk. tak sempat nak update pape pun. tapi sempat khatam semua cerpen kak Lydia Miza kat warna kaseh sambil nguyah pau kacang. hihi.  maafkan saya kalau tak sempat bw ke belog awak semua ye. insyaAllah nanti saya lelaju ke sana kalau ada masa free. terima kasih sudi jenguk2 entry saya yang tak seberapa nie ;)

ok semalam Iffah ada tag saya satu contest nie. saya jadi rajin nak join sebab Abang Stalker akan up kan singgit untuk satu blogger yang join contest nie. tak susah pun kan. sape nak join boleh click kat banner abang stalker bawah nie.


impian saya cuma satu nak menjadi muslimah solehah bak kata tunang saya sebab didalamnya ada semua. saya tau terlalu banyak kekurangan dalam diri yang perlu saya perbaiki. jadi buat masa sekarang itu impian saya yang paling utama :)

ok Abang Stalker suruh tag 3 orang. saya tag Sue Pelik, Everthing's Everthings dengan Noraim. sila join!! hihihihi :p

14 comments:

cHeRyNa PiReS said...

woww...another one yg buat segment nieh! impian agak besar tu...tapi apa2 pon boleh jadi kenyataan:)

Good Luck!

Edy Fee said...

gunakankelemahan tu sebagai asas untuk kita berubah.chaiyok2

aku HaniAsyira said...

semua org ada kekurangan dan kelebihan kan.. weeee~~~

Jna marcello said...

yups yups btul ape yg tunang awk nasihat tu..smua org harus perbaiki diri sndri.. ;))

ohh ye selamat bersegmen ;)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer

Noraim said...

akak dgn kak iffah ni mmg berpakat nk tag sy ke? kihkih.

aminnn semoga Allah permudahkn impian akak tu :)

#kena anta link kat blog pengnjur ke kak?

Nor Zilla Sensei said...

bagus incik tunang tu nasihatkan.hehe
selamat bersegmen :-)

hainom OKje said...

OKje suka dengar impain kiera tu... sejuk perut mak mengandung!

Novelgurl said...

sy pun masuk dari adik akak.hehe.

cik nana said...

insyallah, aminn semoga menjadi muslimah solehah. yang kurang diperbaiki insyallah jadi kelebihan nanti ;)

Sue PeLik said...

kita kena tag kot! insyaALLAH cik kira, kalau ada kesempatan kita join. ayat neh macam clise sgt pulak. heheheheh. selamat bersegmen!! dan mendermaaa! :)

Iffah Afeefah said...

hahaha mekasih la join kak

aim pon da wat lelaju akak tag heee

kay_are said...

bersegmen sambil beramal.. di kierasakura.blogspot.com.. semoga tercapai impian ko.. amin

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN .. SEMOGE IMPIAN TERCAPAI KEWH .. AMIN ..

*DTG FOLLOW
*DA ADD FB

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...