Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

04 March 2014

Melekat Dengan Abi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


setiap kali abi balik kerja macam tue la dia. melekat je dengan abi. ummi nie tak pandang pun. takmau pun kat ummi. kalau abi lalu tepi dia tapi tak ambik boleh merajuk tue =.= boleh bebai 5 minit kalau abi lambat ambik dia. geram je rasaaaaaaaa. tambah pulak kalau hari khamis lagi kuat dia melekat dengan abi. dah tau erti rindu baby Fateh Uwais nie. yela khamis baru dapat jumpa balik setelah berpjj 4 hari kan nguuuu. sian ke anak. sabar ye anak doa moga abi cepat-cepat boleh pindah duduk dengan kita


duduk teman abi sambil buat part time pun takpe asalkan abi. tido pun nak abi yang tidokan. ummi nie pandang sebelah mata jela. duduk la kat celah ketiak abi dia. tapi bila dah lapar tue tau pulak nak cari ummi, kalau tidak tue menyombong je!!!

6 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

hahaha untung la ummi boleh g shopping ...uwais abi yg jaga kan ~

Kesuma Angsana said...

dah anak abi kan... melekat ajelah kerje dier hehehe

Qaseh Wee said...

tiap - tiap hari pandang umi bosan katanya ... heheheee . uwais nak bagi peluang kat abinya hilangkan rindu kot .

Fiza Rahman said...

Anak tanje abah lah nih yer. Dia tau bukan hari2 dapat jumpa abi. Tu yg manja lebih ☺☺

Sya Mimie said...

ank tu tahu jadual kiera.. hari apa dgn ummi,,hari apa merap kat abi..hehe

mama aryan said...

jumpa abi sekali sekala itu yg melekat je tu...ummi dah penat jaga uwais,itu yg bagi can ummi rehat jap,uwais tu budak bijak...dia syg ummi dia tu

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...