Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

18 March 2014

Panjat?!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


ada sorang budak tue kan, baru je dapat menjulur ke depan. merangkak belum lagi baru belajar2 angkat badan. duduk sendiri pun tak pandai lagi dah ada hati nak panjat katil =.= opah dengan abi dia pun terkejut bila ummi cerita semalam. ditariknya ujung-ujung tilam, nak memanjat naik atas katil. mak dia cerita semalam, kaki meja pun dah dipeluknya, nak panjat jugak letewww. agaknya dia rasa kaki dia dah cukup kuat kot, tue yang sakan nak memanjat.


port fevret dia. duduk ujung sana kalau dah bosan selerakkan box mainan, pusing belakang tarik laci almari. pandai dah bukak tutup banyak-banyak kali. badan tinggi je angkat bila dah dapat buat macam tue. nak masuk dalam laci ke anak? ingat awak doraemon ke??? huuu memang dah tak boleh tinggal sangat la baby Fateh Uwais sorang nie. nak kena sendal dengan pape la laci tue kalau tidak terkepit jari jenuh ummi.


kalau nampak bola kepala boleh pusing 360 darjah. seronok bila tengok dia main bola, sampai abi pun surrender la, penat nak kejar bola. anak tak penat-penat lagi hahahaha. paling syok tengok dia layan bola kat tivi. memang geng abi la nie. anak laki kan ;) membesar dengan sihat dan cergas ye sayang. ummi hepy sangat tengok setiap perkembangan awak. syukur alhamdulilah

8 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

uwais...bila nk dating nie...emmm :(

Z@i Z@mR33 said...

amboi amboi tgn tu...dok buka tutup laci plak.tkepit kang naya

Novelgurl said...

alolo..comeynya..

Blogwalking #Tuesday18032014

ewanthology said...

comel, anak saya suka main remote astro.

Yan Ty said...

yeah tak lama lagi dah boleh jalan dan berlari... rindu la bambam ni...

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg tengah lasak sungguh lah ni.. comey !

Fiza Rahman said...

Kena extra attention bila dah start memanjat ni.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
tak boleh ralit la ummi n abi
makin lasak ni

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...