Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

04 July 2011

Reunion | Sains Kejuruteraan 2004/2005

Assalamualaikum....

balik kampung minggu lepas sempat la jugak ber'reunion dengan kengkawan sekolah dulu, serius rindu gila time-time sekolah dulu,

dengan perangai ponteng kelas, buat projek kejuruteraan sama-sama, menjayakan sketsa The Necklace, suka duka time sekolah dulu kalau nak cerita mau muntah darah korang yang membaca..hihihi

tempat :: MP Restoran, Ipoh Perak
masa :: 20:00 - 23:20
bayaran :: BBQ + Steamboat(makan selagi boleh) RM33.80 per person

sila click kalau nak gemokkan gambar

1) mereka la kawan-kawan baek saya... nak berkenalan? :D

2) muka-muka suci sebelum dapat makanan

3) tengok lah meja tue penuh dengan makanan,, tapi akhirnya habis jugak sebab kalau tak habiskan akan dicaj 100g = RM10!!!

4) lupa nak ambik gambar plag jalan-jalan cari makan kt kaunter tue,, ganti dengan muka-muka comey kami boleh la erk .. weeeeee ~~ :D

sila click kalau nak gemokkan gambar

1) see... kan saya dah kata penuh makanan, tue pown ade makanan yang x masuk gambar.. memang berbaloi-baloi makan dengan diorang nie.. :D

2) sedap... suka ayam dia.. okey ayam dan saya memang x dapat dipisahkan..

3) mira... itu sahabat baek saya dari form 1 lagi.. masa kat sekolah dulu memang mira rajin melayan sahabat die yang sorang nie.. weeeeee rindu masa sekolah T.T

4) bagus lah sebab tak payah bayar caj makanan tak habis.... :D


sila click kalau nak gemokkan gambar

1) wajiblah kan abadikan gambar di depan Restoran tersebut (eh apsal skema jer aku dari pagi tadi lagi) 
(-_-")

2) saya :: mirol aku berat aku dah naik, aku dah gemok
    
    mirol :: yeke? tak caya la aku

    mirol :: lepas tengok gambar nie.. a'ah la kira,ko dah gemok

3) insyaAllah ade jodoh, kita jumpa lagi.. sayang semua....



semoga ikatan yang terbina antara kita semua akan berkekalan buat selamanya.. amin...
insyaAllah ade rezeki laen kali kita jumpa kawan-kawan laen yang x dapat join,, sama-samalah kita doakan erk...

sekian~~

8 comments:

JIJI YU said...

lawonye cik2 misi..

shahjiehan said...

skolah mna??


bila nk g jj nih...

missina said...

bestnya makan2,,i likeee

Ruzzezanie said...

reunion terbaik! sayang korang ketat2 selamanya!!!

Abu Huzaifah said...

errr.. lawa lagi tuan blog hikhik :)

berkawan selamanya ^^,

kiera'sakura said...

jiji :: aku akak kaunter la..hahaha :p

SJ :: sek men keb tasik damai..

jom gi jj... hihihihi

missina :: sangat sedap :D

ruzz :: syang ko jugak

abu huzaifah :: err mane ade =)

insyaAllah selamanya...

shahjiehan said...

no tadak... huhu

kiera'sakura said...

SJ :: skang kira kt alor setar lah... mgu lepas je blk ipoh.. T.T ...nanti PM no kt fb erk.. klu ade rezeki kte kuar dengan geng2 KBU or BP kt ipoh... :D

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...