Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

11 July 2011

Segmen : Nadh punya bloglist

Assalamualaikum....

first thing nak ucap tahniah kat pakcik nie, kerana dah maju setapak sekarang ...

kalau dulu frameandlenses.blogspot.com

kini


memandangkan bertukarnya kepada domain maka terputus lah hubungan pakcik nie dengan blogger yang masih menggunankan link frameandlenses.blogspot.com

maka dengan itu, pakcik nie menganjurkan segmen Nadh punya bloglist..
jom sape-sape yang nak tersenarai dalam bloglist pakcik nie join sama...

cara :-

tepek heder nie 


Lepas tu ampa letak la entry tu kat kumen bawah tu. tak follow pn takpa
**yang diatas nie pakcik nie yang tulih bukan kira... hihihihi...

itu saja...

sekian~~http://www.nadzrie.com

No comments:

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...