Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 July 2011

Review | Nothing is Ordinary

Assalamualaikum...

setelah mendapat kerja sekolah dari ustad jiji,
maka aku pown memulakan tugasan kerja sekolah tue..




setelah segala buku rujukan disemak, maka kerja sekolah boleh dimulakan.

nama : Zalifa Abdullah

blog kepunyaan cik zalifa nie agak kemas and ada domoku comey setiap kali tikuih nie di gerakkan ke kiri ke kanan depan dan belakang..

cik zalifa nie rajin post tutorial antara nya energy saving mode nie...
ermmm mungkin satu hari nanti aku pown akan buat saving mode nie..
sama2 kita menjaga kesihatan udara di malaysia nie..

ade lagi antaranya kisah skandal doktor dengan haiwan, ade jugak yang berkisarkan agama, dan zalifa nie rajin join contest.. mendoakan cik zalifa nie dimurahkan rezeki menang contest tue.. =)

nak tau lebih lanjut? jom explore sendiri kat sini...

nak anta kerja sekolah kat ustad jiji dah.. 
terima kasih ustad x denda aku sebab lambat submit.. hahahaha :p

4 comments:

JIJI YU said...

cikgu jiji ni kan penyayang

H.J said...

ada skandl nga cikgu jiji ke???haha

Miss Cupcake said...

suka-2!!haha!!thanks kerana review blog zalifa yg x seberapa nie..Nati saya nak review blog sis plak!dah terlewat ckit!hehe..hrp ustad x mrh:)

kiera'sakura said...

jiji :: ok2 ustad jiji penyayang..

H.J :: hoiittt pandai ko buat cite erk? cepuk kang :p

miss cupcake :: same2 =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...