Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

18 July 2012

Ada Yang Berubah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

ada satu perubahan yang saya kesan dalam diri saya sekarang nie.. banyak makan.. ofismate kata "ko makan la banyak-banyak kira, badan jadi belon baru tau" pastu dia gelakkan saya =.='

mana tak nya dia la yang setia nagadap saya makan time ofis hour. bekpes semalam saya req roti bakar double, telur separuh masak kat abang tue. tengahari nya saya makan laksa yang lebih banyak dari dia sampai saya kenyang nak rukuk pun payah, dah tue kenyang pun sumbat lagi puding dalam mulut. petang saya dah mula cari stok biskut dalam laci tepi saya nie. malam tak sempat pukul 7 perot dah mula merengek mintak diisi lagi.. =.='

saya perasan menda nie lama dah, tak sangka ofismate dengan osmate pun perasan jugak. selera makan saya makin bertambah. susu pun dah boleh mula minum. Alhamdulilah syukur. kalau kuruih keng sangat pun tak elok gak kan.. hihihi.. mama pun terkejut dengan perubahan nie, katanya bagus la tue. mungkin kah faktor makin bahagia mempengaruhi ;)  

7 comments:

ros_reeza said...

Bagus tu, Makan je selagi masih ada selera :)

Edy Fee said...

perghh kebung perut banyak sumbat mkanan kalau mcm tu

Noraim said...

apakah? jgn jgn makan byk kak. nanti gemuk tak muat baju pengantin. hikhik.

#jgn lupa ajak sy nnti. kehkeh.

Zurina Hj.Zainal said...

kiera...kod apa? tlg ajar...akak ni pun tak terror sgt psl segala benda alah lam blog nih...hehehehe..

Kesuma Angsana said...

baguslah tu, alhamdullilah.. Salam kenal dari KA ye dn dh follow u 375

Iffah Afeefah said...

Bahagia ye

bukan main lg akk sorg ni

kay_are said...

makan selagi boleh makan.. tapi jangan sampai jadi belon betul sudah r ye =P

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...