Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

24 July 2012

Blurrr

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

selamat berpuasa.. cergas!! cergas!! hihihihi.. cakap kat orang boleh la, cuba kena kat diri sendiri nanti ada la yang keluar ayat "mama, dahaganya mama" saya la tue.. hihi :p cuti 4 hari balik kampung sambut puasa dengan family. dapat la dua hari berbuka sahur sesama.. semalam sebelum balik mama cepat-cepat masak kat dapur nak bekalkan saya berbuka.. hari-hari seterusnya menangis la kat rumah sewa dah tak dapat berbuka mama masak.. sobsobsob

oh ye sebelum tue saya nak cakap terima kasih bebanyak kat awak semua yang doakan saya dalam entry sebelum nie.. syukran ;) saya mendoakan untuk awak semua jugak Amin Amin..

semalam terpaksa tolak undangan berbuka dengan bakal family mentua sebab saya kena balik alor setar lepas tue.. mama dah pesan jangan balik lewat nanti bahaya drive sensorang atas highway.. yela time lepas berbuka tue kebanyakkannya orang islam semua tengah merehatkan perot buat nya pape jadi kat saya nanti terkial-kial atas heway tue sensorang.. wuuu mintak dijauhkan lah.. xpe dah janji dengan mama mentua nak berbuka and tolong masak sama-sama nanti, insyaAllah akan ditunaikan janji tue ;)

entry blur tak ketahuan hala kan? haaa la dah empat hari tak bermanja manja dengan dia.. hihi 

5 comments:

Mrs. Abi said...

ceeewahhhh tudiaaa.... hehehehehe....

kay_are said...

camtu balik kne train r.. bukan senang nak masak depan bakal mentua ni.. good luck! ^^

Kesuma Angsana said...

gd luck ler utk sessi masak2 ngan bakal mentua tu yek

Iffah Afeefah said...

aiyooo mak mertue tuuuu

Noraim said...

ececehh mak mertua tu.

jgn segan suli ye. hikhik.

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...