Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 July 2012

IC Nurul Iman

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Alhamdulilah siap dah ic baru Nurul Iman saya. melayang lagi la keping keping not lima puluh saya.. huhuhu #Nanges T.T ... dah hampir dua tahun dia berkhidmat untuk saya dan keluarga. Alhamdulilah sepanjang dua tahun takde lagi dia buat perangai.. haa la umur baru dua tahun jagung kot, jaga dari newborn memang ada yang nak makan penampar la kalau pandai buat perangai eh eh tergarang pulak :p

dengan dia kekadang terbawak laju pun tak sedar,TER tue maknanya tak sengaja kan? :p sedar-sedar kalau tengok meter jer omaii 130++ dah.. hihihi.. pernah anak sedara hat sulung tue kata "keta achik nie 80 pun dah laju kalau keta ibu 100 baru nak laju" ehh Abang Long pandai pulak awak baca meter keta ye =.=

tengah menahan sabar dari tukar karpet dia, dan segala menda yang nak buat dengan dia. selesai walimah nanti kita berkasih sayang balik ye Nurul Iman. hihi. tak terfikir nak gantikan dia dengan yang lain. banyak sentimental value antara saya dengan dia, nangis rindu rindu bila berjauhan banyak hari, sembang-sembang mintak maaf dengan dia kalau tercederakan dia, kalau lah dia boleh balas tiap kata-kata saya.... mengarut jelah awak nie Syakira =.="

5 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

ic gen2 saya pun dh nak expired...huhuhu...

Cik Z@i Pen@nG said...

sm la...ic boipren cik zai pon bln ni gak...huhuhu...mlayang lg la di saat2 memerlukan ni

kay_are said...

aku ingat ic ape r tadi.. tapi leh tahan gak ko kan cakap2 ngan kete.. tak dapat aku nak imagine.. ish ish

Noraim said...

ishhh dgn kereta pn blh bercakap eh? nanti nak pegi curik nurul iman dia tu. kehkeh.

Iffah Afeefah said...

Sume nk wat kan

Tp iffh da mls nk g xuci kete

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...