Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

09 July 2012

Review l Zine Pilihan

Assalamualaikum dan salam sejahtera

minggu lepas tengok ada parcel atas meja ofis nie. Alhamdulilah zine yang saya tunggu dah sampai. karya Warna Kaseh.. semangat beli sebab nak sokong minat adik saya sorang tue. dapat jer terus tengok indeks cari nama Iffah Afeefah dulu. hihi




kata saya : boleh GILA baca Zine Pilihan nie. sekejap saya gelak, sekejap saya senyum, sekejap saya terbuat muka kerut dan sekejap lagi saya terdiam sebab terkejut. yang pasti view belakang zine nie menepati apa yang diorang nak tonjolkan.. syurga atau neraka pilihan kita.. tak rugi saya beli dan tunggu zine sampai kat ofis nie... tahniah warga Warna Kaseh!!



Demimu Laila - Iffah Afeefah
korbankan diri dan perasaan sendiri demi yang tersayang. walau dia tahu ada getir dalam perjalanannya nanti

Pencinta Gila - Kenanga Suci
kerana cinta yang terlalu pada seorang wanita membuat dia jadi gila. gila kerana merobek rahim tersayang demi cintanya pada wanita itu.

Terlarang - Lieyanna Esmeralda
biarpun dia tak kesah apa pandangan masyarakat pada sisi jahat dirinya. namun kasih pada ibu masih menebal dalam diri membuat dia tegas menolak nafsu abang susuan.

Di mana Cinta - Iffah Afeefah
kalau dah jodoh, lari ke benua afrika sekalipun tetap dipertemukan jugak

Misterinya Cinta - Iffah Afeefah
dia dibunuh oleh roh yang juga mati semasa mengejar cinta. mungkin kah roh tersebut juga dulu dibunuh seperti dirinya?

okey tue sikit la review dari saya.. ada 32 cerpen dalam zine nie.. nak beli kat sini.. zine saya akan di pass kat Pakcik Imam lepas nie.. konsep satu rumah satu kan Iffah? hihihihi :p
 

6 comments:

Cik Sara said...

wahhh...zine mean? mesti menarik lagi tertarik kan? =D

Edy Fee said...

merobek rahim? biar betul..gaas giler ayat

Woofer Storm said...

lepas pak imam pass kat sy pula..kata kawan?erkkkk

slmt mlm kira..

kay_are said...

simple je cover die tu kan.. tapi ko nye jalan cite lagi pendek tak ingat nye.. ish ish

Noraim said...

nak baca jugak!!!!!!!!!!! :)

Iffah Afeefah said...

Amboih review iffahnye cte je. Ngade kan haha

mekasih kak

terharu sob sob sob T.T

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...