Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

10 May 2011

Day Three :: 10 Things Syakira Yaakub Hate

Assalamualaikum.....

“Hate” tue lebih membawa maksud tak suka baki aku…

1)      Tak suka penipu.. sekali dah kene tipu dah mengurangkan tahap kepercayaan aku kat orang tue.. memang susah nak percaya kalau dah kene tipu walaupown sekali..

2)      Orang cakap tak serupa bikin.. hari nie cakap lain besok cakap lain.. cukup tak suka..

3)      Tak suka kat sesape yang buat mama, papa dan family aku mengalirkan air mata..sakit diorang sakit jugak aku…

4)      Tak suka ubat… tak suka makan ubat… ubat tue musuh no 1 yang wajib dihapuskan.. hihihi

5)      Tak suka enpon nie dok restart manjang,nk kene seting date and time die balik,seting wallpaper lagi… menci tau.. kacau I nak mesej dengan seseorang tue jer… hohoho

6)      Tak suka ulser… orang kata kurang minum air masak senang dapat ulser.. weyh aku nie begelen2 kowt air masak aku telan tetap jugak ulser tue nak mai merap..

7)      Tak suka tengok seseorang tue down, susah hati sebab tak tau nak tolong macam mana..

8)      Tak suka spesies manusia2 yang suka membuat kerosakan kat dunia nie, x kisah la kerosakan vandalism, kerosakan hati atau ape2 je yang berbentuk kerosakan..

9)      Tak suka ade perasaan benci dalam diri… sebab bila sekali dah benci tak akan ambik tau pasal dia sampai bila2… takut dari benci akan bertukar menjadi dendam…

10)  Tak suka nak balik alor setar kalau dah balik kampung.. boleh tak nak apply cuti sebulan tapi gaji still jalan… sape baek hati nak bagi? wink wink wink



sekian dari saya kiera’sakura………………….. =)

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

banyak plak pasai sorang tu.. ehem3.. sapa la y bertuah tu.. Nadh mendoakan ja la kegembiraan kebahagiaan kamu.. :D

Nana Miyuki said...

Nad ni sll allert part sesorang tu ja..

Kiera:tanda suh beli hp baru tuh :)

CikTomyam said...

uhukk....
ceq lak xsuka org buang sampah merata2..
(pengotoq dan pemalas tahap gaban)

hahahah

kiera'sakura said...

nadh :: amin2.. smoga die pown berbahagia dengan kami.. =)

nana :: xmo beli yang baru, syang yang lama tue lagi..huhuhu

ciktomyam :: sama la kira pown,, rase nk ptong jer tangan depa tue kan? hihihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...