Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

10 May 2011

semalam yang ribut!!!!

Assalamualaikum semua....

semalam sekali lagi adik badik KBU buat perhimpunan rasmi semata2 nak hantar artis sorang nie balik langkawi
walaupun macam ribut petang semalam tapi serius terharu (even kira bkn artis tue) sebab semangat "we are family" yang ada dalam hati masing2...


sementara kira and mas tunggu depa semua nie sampai, mata dok tengok jam, dalam hati risau tak ingat si artis nie terlepas feri dia...
kami buat plan kalau terlepas nak tahan feri hat bawak sayur tue tumpangkan artis nie sampai langkawi tue.. dasat punya plan.. hihihihi

rentetan peristiwa semalam yang ribut

  • ada yang naek bas dari kuala kedah sampai maktab mahmud tapi last2 tukar tempat lepak kat marina kuala kedah kene patah balik kuala kedah 
  • yang merempit dari pendang pown ade jugak sampai2 jer terus gelak (sindrom takut merempit punya pasal, hahahahaha)
  • yang drive kete macam ribut pown ade, kami dah tak tau nak lari mana time die nak parking tue..hahaha
  • yang langgar abis semua lubang pown ade jugak,, abis la ayah die kene betol aligment kete lepas nie..  hihihi =)
  • ade jugak yang sesat, dah la bateri enpon mati.. nasib artis nie ade dengan die... 
  • yang sedihnya adik sorang nie tak dapat join sebab die xtau marina tue kat mana, and hari dah nak malam die kene balik awal.. sory adik sayang.. nanti kita plan laen erk...
  • mujur la artis tue sempat naek feri tue pown jenuh pak guard halau masuk feri cepat...hehehe
  • yang bestnya semalam adik badik KBU teman kira berbuka pose... terima kasih kat korang semua ye..





apa2 pown nak cakap sayang semua adik badik KBU...
semoga ikatan yang terjalin antara kita kekal hingga selamanya...
hanya yang terbaek didoakan buat ampa semua...

14 comments:

aDisH.sHidA said...

HAHAHAHAA..KETAQ LUTUT TAK YAH NAK HABAQ

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla~
:)

JIJI YU said...

aktif gegile geng kbu

hadiee said...

yg sesat tu xleh blah. haha

Mr. Straw said...

tima kasih kat hgpa..serius den memamg terharu sgt2..tak tau nak kata apa..

juicy X said...

best tgk muka artis tu mcm x caya kita nk antaq dia.terharu lattewww!

fRaMe+LenSeS said...

serious jelesh.. :P sonok la orang tu ada orang teman buka posa.. :P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha.....

bawa keta laju sbb takut syukri tertinggal feri

kiera'sakura said...

kak shida :: x habaq pown kami tau.. hahaha

ksp :: aku ade kire ko pown ade la.. kte kan kembo =)

jiji :: ktorg dh mcm adik badik.. hihihi

hadi :: opsss hahahaha

syukri :: tue ampa dh kata..hihihi

jus :: kan? die mmg terharu..hihihi

nadh :: nanti kami teman ampa pulak ye... :p

gksb :: hahaha.. kami dok x lepas tgk jam tkt die terlepas feri gak..hihihi

momochan said...

ngeee~seronok tu kne hantar huhuhu

Muslimah Optimis said...

KBU memang terbaik..sayang ampa semua gemoks-gemoks (banyak-banyak)

kiera'sakura said...

momochan :: smpi terharu la artis tue..hihihi

aima :: ye mmg terbaek.. adik badik kbu memang terbaek terbest ter-semua la..hihihi

meaw said...

sayang kak kira jugakkkkk <3

kiera'sakura said...

onie :: akak sentiasa sayang onie.. walaupown onie jauh dari akak skang nie... =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...