Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

22 May 2011

Nadzri!!! Hadiah Untuk Kamu....

Assalamualaikum…


22 may 2011.. eh hari nie besday sorang adik badik KBU la.. rase macam nak review blog die hari nie.. review blog jela yang boleh kira boleh bagi ye, sat kalau tanya die nak apa, buat nya die mintak bukan2 jenuh nak ada kan.. bukan tak tau prangai atok sorang nie.. hahahaha



Tengok tue, die mintak dah… vlog?! sory la ai nie kan pemalu nak cakap2 depan kamera nie.. hohohoho…

Sebelum pape, kira nak wish Selamat Hari Lahir untuk Nadzri Azlan.. semoga panjang umur supaya sama2 boleh berkongsi ilmu dengan kami semua.. semoga diberi kesihatan yang baik untuk sama2 berjuang dijalan Allah..semoga dimurahkan rezeki untuk mencapai segala yang dihajati.. semoga diberi keberkhatan hidup yang berpanjangan dan berada dibawah redha Allah sentiasa.. senyum selalu, tak mo hangin2 lagi… =)

Banyak ilmu yang dah dikongsikan oleh nadh dalam entry2 die…

Nadh nie jugak seorang yang puitis dalam menyampaikan apa yang dia rasakan contohnya dalam poem Layang-Layang nie..

Jangan tak tau nadh nie jugak aktif b’vlog antara nya yang nie
Okeh kalau nak review blog nadh nie sehari pown tak habis… apa kata korang semua pergi explore sendiri apa yang ada dalam Blog Frame&Lense nie.. insyaALLAH tak rugi.. doa kira semoga nadh terus berjuang menyampaikan ilmu yang Allah pinjamkan tue dan sama-samalah kita memperbaiki apa yang kurang… insyaALLAH…

paling membanggakan sebab nadh nie seorang yang tak lupa pada keluarganya.. banyak entry yang dah dipamerkan sifat2 kasih sayang sesama keluarga mereka antara dalam kempen 10x10 die tue.. tengok kat sini kalau tak pecaya...

jage diri, jage hati, jage kesihatan.. Assalamualaikum....


5 comments:

Muslimah Optimis said...

ehem..ehem.. kami nak jugak la hadiah dari kira masa befday kami nanti bulan oktober tau..hihi.. selamat ulangtahun kelahiran ke25 nadzri...

JIJI YU said...

eid milad saeid..

fRaMe+LenSeS said...

sonoknya jadi Nadh tu.. ada orang wat entry khas siap review dia lagi.. iskh3.. kagum toi la.. nak jeleshh ng dia leh dak?

nadzli azlan said...

so sweet gitu ! :p

kiera'sakura said...

aima :: blh2 nanti kami bg present cm nie jugak erk.. tapi bg la tau tarikh besday ampa... hihihi

jiji :: erkkkk???

nadh :: sekeh mau?!

adik :: akak tabur madu + gula mmg sweet.. lalalalala

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...