Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

18 May 2011

Jauh Dari Keluarga Sendiri Tapi Keluarga Kbu Sentiasa Menemani…

Assalamualaikum…

Mood malas dan bosan merantai jari kira nak update entry.. otak pown macam tak berapa nak center jer nie.. dalam malas tue gagahkan diri jugak update entry adik badik KBU bersantai kat rumah Kak Shida yang membawak kepada sesi lepaking di Pendang Lake Resort…

Nak cerita banyak , otak tak center.. layan gambar jer erk…


Malam sebelum hari kejadian tue ade meset2 dgn kak shida.. die sebut lak pasal donut.. kira pown dengan pantasnya request donut color pink.. yang ajaib nya sebelum donut pink dihidangkan mulut mcm x blh berhenti menguyah semua makanan yang ada, bila donut pink selamat masuk perut automatik kenyang.. hihihi..



Selesai masing2 mengisi perut, duduk bersembang dulu, bagi semua makanan tue turun pelan2.. tapi x sempat nak turun abis dah bergegar isi perut gelak dengan telatah diorang semua ini…



Antara yang menghadirkan diri.. Kak Shida, Anith, Abil, Naqiah, Wany, Mikro, Erin, Hidir, Naim, Hadi, Tatia, Jusiza, Gksb, Mizi, Daus, Adam, Mastura Serta Adik Kak Shida(ade lagi x yg tertinggal?)



Ya Allah Ya Tuhan kami.. Kau berkatilah ukhwah yang terjalin antara keluarga KBU.. Kau peliharalah kami agar sentiasa berada dibawah redha-Mu.. Amin Ya Rabbal Alamin...



Melihat ciptaan Allah memang menakjubkan dimana hadirnya malam menggantikan siang.. 



Sayang korang semua bulat-bulat…. Semoga ukhwah keluarga besar KBU kita bersama selamanya…

antara mereka yang sudah selesai menyadiakan report kejadian tempoh hari




kalau ade sape2 yang dah update entry pasal nie lagi bagitau kat kira ye... =)

** lagi gambar ade di facebook syakira yaakub, erin azizan serta mikro kokus... 


5 comments:

aDisH.sHidA said...

I'ALLAH SEMOGA UKHWAH YANG TERJALIN AKAN BERKEKALAN..

THANKS KIERA SUDI MAI UMAH KAK

fRaMe+LenSeS said...

seronoknya..

JIJI YU said...

aku nak join pon cam jauh je

angah said...

kembo angah nie jgn nakal2 taw..

kiera'sakura said...

kak shida :: amin2... mcm tue la hendaknya.. trima kasih kat kak shida jugak sudi jemput kami semua..

nadh :: mmg seronok,,,

jiji :: tue la kan...

angah :: hihihi.. mcm tau2 je kembo angah nie nakal..lalalalalaa :p

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...