Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

19 May 2011

terperangkap dalam lif~~

Asalamualaikum...



satu tabiat aku yang susah nak kikis.. makan sambil berjalan... tapi biasanya aku makan yang ringan2 jela.. sedang usaha berenti tabiat buruk tue..

eh ape kene mengena makan sambil jalan dengan terperangkap dalam lif kan?

aku masuk lif tadi, lepas tue pelik pasal pe die x gerak2 lagi,, rosak ke lif nie?
sekali tengok aku tak tekan button level tue..
hambik kau, syok lagi layan jambu tue sampai lupa nak tekan button....
padan muka kat aku, nasib baik xde sape lagi dalam lif tue kalau x, mau malu 2 tahun aku... hohohohoho....

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

dok mimpi kat sapa cheQ oihh? ahahahahahahhahahahaahahhaahhahahahaa

~Kirin Selama Perak~ said...

kalau tak tekan button,smpai cacat pon tak gerak lif tu
wakakakka

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

hehe..xpe..yg penting mkn jambu tu nikmat :P

JIJI YU said...

ehm2..hape bughuk bebeno perangai ko..ahaha..

kokser kokdam said...

haha.. penah jugk masuk lif xtekan button.. siap hangin lg, lif xgerak.. last2 sengih sorang2.. =D

kiera'sakura said...

nadh :: mimpi kat nadh.. hahahaha

ksp :: klu x keras la aku kt situ.. hahaha

laya :: ye betol!!! hihihi

jiji :: kan.. aku tgh try buang prangai bughuk tue..hohoho

kokser :: wahhh!! kite geng!!.hihihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...