Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

30 May 2011

Review | Kirin Selama Perak

assalamualaikum.....


korang kenal tak header blog sape tue?
lah ade lagi yang tak kenai ke? ok2 meyh aku kenaikan..



 tengok tue KSP paksa2 aku join segmen die nie, jadi selaku kembo yang tak nak menghampakan harapan kembo lagi sorang jadi aku dengan berbesar hati nya mengjoinkan diri....
KSP kau tanya pasal ape kau kena review blog aku?
pasal kau belum review blog aku lah, ape la lagi...
okeh tue jer jawapan aku...
simple but nice kan? aku tau dah kau nak kata macam tue... hahahahahaha

kau dah baca entry aku kan ksp?
ape lagi review lah blog aku cepat!!!!!
hahahahahaha... :p

eh lupa kau suruh tepek header aku kan...


tue kau tak nampak punya beso nya header aku kat atas tue..
jadi x payah la aku tepek header lagi,, aku kasi gambo awek cun punye.... hahahahahaha :p

sekian~~~

3 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

ceit !
ikut turn ek,kembo !
:D

♥yaya budak suka embun♥ said...

hihi...fuyyooo panjang :P

kami follow kak kira dah :DDD

RUZZEZANIE said...

:)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...