Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

31 May 2011

Lepak Dengan Adik Badik Lagi…

Assalamualaikum

Jusiza Kukus And Gksb ajak lepak kat mini-ict ahad ritu,,, kira dah bebai, bukan apa.. kira takut nak mintak izin kat mama nak keluar sebab ritu mama dah pesan jangan selalu sangat keluar… macam mana nie, dari start adk badik nie mesej sampai la ke petang tue kira dok risau macam mana nak ckp kat mama nie.. nak lepak dengan adik badik, tapi takut mama tak bagi.. aduyaiii… call mama sekarang lah!!!

Kira :: mama mama…

Mama :: hurm, ape die?

Kira :: mama ya nak kuar pergi ict dgn kawan2 blogger ya boleh tak? X lama pown ma, lepas maghrib ya pergi sebelum kul 10 ya balik.. boleh tak ma? Janji tak lama..
(cakap satu nafas tue sebab takut mama celah sat gi terus ilang confindent level,,hihi)

Mama :: [gelak] ingatkan nak ape la tadi.. pergilah, tapi jangan lama sangat…

Mama gelak sebab lawak dengan perangai anak dara die nie kowt, kalau nak sesuatu bukan main lunak merdu kalah lisa surihani suara tue.. alhamdulilah mama kasi kuar,, hati senang dan boleh keluar tanpa ada rasa bersalah… hihihihi….

serius in love gila dengan gambar nie

nak tengok gambar2 lain? sila search syakira yaakub kat facebook, cari album kami blogger utagha.. semua memory kira dengan adik badik ade kat situ..

 pinjam telinga tikuih jusiza..

sebelum nie kira dah siap2 kembung pipi 

kukus :: kembung pipi tue lagi, lepas tue nanti gaduh la gemuk la tembam la 

okeh kira kempiskan pipi balik.. kena marah dengan kukus sebab sebelum tue kira dok merungut kat adik badik kata kira gemuk!!! tembam!!!...

11 comments:

shida anwar said...

x bacapun...sekian

Mr. Straw said...

ohhh..hummm

Sunah Mohammad said...

takpe, akak baca sampai habis... siap telek2 muka sorang2... ahahhaha~

JIJI YU said...

hehhe..aku nak masuk geng jugak weh

juicy X said...

belek album jerrr :D

ain revival said...

pergi i city ek..?

kalau bukan cuti sem leyh jmpa..umah sewa ain blkg tu jep..heheh

mikro_kokus said...

Sila kempiskan pipi anda heeee~ :p

Aku Afzal said...

Tak penah lagi pegi I-City walaupun nama je orang kl :( uhuk2

RUZZEZANIE said...

baik giler!!! aku yg duk ngn mama ni pun..nk kua,men kua jer..hahaha

tp mama aku xmrh..psl dia da tau,kalo ank dia pki cmey2 tu nk merayap la tndanyer..hihi..psl kt umah aku sememeh je..hahahah..

RUZZEZANIE said...

eh cop!!! jeles ni..nape KBU xajak aku lepak gak??

hrmmmmmmmm( muncung pnjggg tunjuk kat Cik GKSB!! )

kiera'sakura said...

kak shida :: ala kira tau akak bace dah.. muahahaha :p

shukri :: jeles letewwww.. hihi

kak sunah :: sayang akak ketat2... =)

jiji :: buleh buleh tapi ko kena merantau ke sini dlu lah..hahaha

jusiza :: kan? lagi puas,,,hihi

ain :: lahh yeke,, xpe2 laen kali kte lepas same2 erk =)

kukus :: xmo!!! nk gemuk kn pipi jugak..hihihi

afzal :: laa yeke, xpe len kali pergi erk... =)

ruzz :: mmg dari dlu perangai aku cm nie.. diorang ajak semua la.. sape2 yg terdekat kena alert lah.. aku kan dkt.. =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...